Politica de Confidentialitate

Confidențialitatea dvs. este unul dintre angajamentele noastre fundamentale și, prin urmare, avem grijă maximă pentru prelucrarea datelor dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația aplicabilă, inclusiv fără limitare a Regulamentului general privind protecția datelor. 679/2016 („GDPR”). Recunoaștem importanța păstrării confidențialității, integrității și securității informațiilor dvs. personale („Date cu caracter personal”) și am scris această politică de confidențialitate pentru a explica modul în care datele dvs. personale sunt colectate, stocate, utilizate și dezvăluite de către SC JS LEAGUE TECHNOLOGIES SRL, companie constituită în baza legii române, având sediul social pe Str. Dr. Gheorghe Iacomi, Nr. 5, Piatra Neamț, județul Neamț, România, numărul fiscal 40538921, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J27 / 188/2019 („JSLeague”, „noi”), în calitate de operator de date, cu privire la accesul și utilizarea site-ului nostru web disponibil pe adresa URL www.jskids.ro („Site”).

De fiecare dată când ni se solicită legea aplicabilă sau, în caz contrar, dorim să utilizăm această bază legală, vom solicita consimțământul dvs. gratuit, informat, specific și fără echivoc pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Prin exprimarea consimțământului dvs., sunteți de acord că putem colecta, utiliza, dezvălui, prelucra și transfera datele dvs. personale în conformitate cu această politică.

Ne rezervăm dreptul de a modifica uneori prevederile acestei politici. Dacă facem modificări la această politică, vom face versiunea actualizată disponibilă pe site. Vă vom informa, de asemenea, despre modificările care au avut loc, pentru a vă asigura că sunteți la curent si cum folosim datele dvs. personale. Orice modificări ale prezentei politici se vor aplica la data efectuării acestora, cu excepția modificărilor care necesită acordul dvs. prealabil și care se vor aplica începând cu momentul în care vă exprimați acest consimțământ.

Bine ați venit la JSKids! Această Politică de confidențialitate a fost creată pentru a oferi informații despre website-ul nostru jskids.ro („JSKids”) și despre serviciile noastre de instruire pentru utilizatorii noștri („dumneavoastră”, „dvs.”). Aceasta descrie modul în care colectăm, folosim, securizăm și împărtășim informații ale utilizatorilor și persoanelor noastre ale căror detalii sunt utilizate pentru achiziționarea serviciilor JSKids. De asemenea, descrie cum să accesați, actualizați și corectați informațiile dvs. personale și alegerile disponibile pentru dvs. cu privire la informațiile dvs. personale. Vă recomandăm să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate atunci când participați la cursurile online JSKids și alte evenimente.

1. CATEGORIILE DATELOR PERSONALE, SCOPUL PRELUCRARII SI TEHNICILE JURIDICE

1.1. Navigare date

Sistemele informatice și procedurile software utilizate pentru funcționarea site-ului achiziționează, în timpul funcționării lor normale, unele date cu caracter personal (așa-numitele fișiere jurnal), a căror transmitere este implicită în utilizarea protocoalelor de comunicare pe internet.

Aceste informații nu sunt colectate pentru a fi asociate cu persoane identificate, dar datorită naturii sale, prin procesarea și integrarea cu datele deținute de “third party”, permite utilizatorilor să fie identificați. Aceste informații includ adresele IP, ora solicitării, metoda folosită pentru a trimite solicitarea către server, dimensiunea fișierului obținut în răspuns și alți parametri privind sistemul de operare și mediul computerului utilizatorului.

În măsura în care aceste informații duc la identificarea unui utilizator, dispozițiile prezentei politici vor deveni aplicabile.

Scopul prelucrării:

Utilizăm aceste date cu scopul exclusiv de a obține informații statistice anonime cu privire la utilizarea Site-ului și de a verifica funcționarea corectă a acestuia.

Motivul legal:

Interesul nostru legitim pentru îmbunătățirea Site-ului nostru și pentru gestionarea capacităților serverului și pentru conservarea fără erori a Site-ului nostru (art. 6 paragraful 1, let. F GDPR);

1.2 Contact

Ne puteți contacta în diferite moduri: prin e-mail, telefon sau prin poștă. În acest caz, vom prelucra următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă și orice alte informații pe care le oferiți voluntar atunci când ne contactați.

Scopul prelucrării:

În această situație, vom folosi datele dvs. personale doar pentru a vă contacta în legătură cu oferta solicitată sau în legătură cu soluționarea problemei.

Motivul legal:

Interesul nostru legitim de a asigura comunicarea cu clienții noștri și de a oferi sprijinul necesar pentru utilizarea Site-ului (art. 6 paragraful 1, let. F GDPR);

1.3 Participare la cursurile online JSKids

JSKids organizeaza cursuri online de programare web pentru copii, la care poate participa orice copil din clasele 1-8, inscris de o persoană majoră din cadrul familiei, cadrului didactic sau orice iși poate da consimțământul și este selectată de organizatori. Aceste cursuri online includ intalnire pe platforma Zoom, unde vom aveam acces la numele utilizatorului.

1.4 Înregistrarea ca participanti la evenimentele JSKids

Vă puteți înregistra ca participant la un curs online orrganizat de JSKids prin completarea formularului de pe websiteul nostrum cu nume, prenume si adresa de email. Ulterior, vom trimite un email separat către fiecare persoană înscrisă, cu detalii de care avem nevoie pentru înregistrare. Când facem acest lucru, prelucrăm următoarele aceste date personale:nume, prenume, email, serie si numar buletin, telefon, adresa de domiciliu si nume si prenume copil/copii dupa caz.

De asemenea, am putea folosi datele dvs. personale pentru a comunica modificările evenimentului: adresa de email si/sau numarul de telefon.

Dupa efectuarea platii facturii prin OP si evidentierea acesteaia catre JSKids, rezulta inscrierea corecta a participantului (copilul ce va urma cursurile alaturi de noi).

1.5 Realizarea de fotografii si videoclipuri în cursurilor online JSKids

În timpul cursurilor noastre, vom face poze (screenshot) cu participanții și trainerii. Mai mult, unele imagini ar putea fi publicate pe platformele de socializare pentru a promova cursurile noastre. Totodata, sesiunea va fi inregistrata, iar partipantii vor primi ulterior inregisitrarea prin email. În acest context, vom folosi următoarele date personale: imagine și videoclipuri.

Dacă, din orice motiv, nu doriți să fiți incluși în nicio fotografie sau videoclip, vă rugăm să ne informați la hello @ jskids . ro.

2. ALTE OPERATIUNI DE PROCESARE

2.1 Contact

Ne puteți contacta în diferite moduri: prin e-mail, telefon sau prin feedback.În acest caz, vom prelucra următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, număr de telefon și orice alte informații pe care le oferiți voluntar atunci când ne contactați.

2.2 Feedback

La finalul evenimentului, vă vom trimite un formular de feedback, acesta fiind cu caracter anonim.

2.3 Analytics si cookie-uri

Când utilizați site-ul nostru web, recunoașteți că folosim “third-party analytics” pentru a înțelege mai bine funcționalitatea serviciilor noastre. Aceste instrumente pot înregistra informații despre utilizarea dvs., inclusiv cât de des utilizați JSKids, evenimentele care apar si pe care le urmariti și de unde ai ajuns la accesarea websiteului. Aceste informații nu vor fi partajate cu serviciile de “third-party analytics” fără acordul prealabil.

În operarea JSKids, este posibil să folosim și o tehnologie numită „cookie-uri”. Un cookie este o mică informație care este stocată pe computerul dvs., telefonul mobil sau alt dispozitiv atunci când accesați JSKids. Cookie-urile noastre ajută la furnizarea funcționalității suplimentare JSKids și ne ajută să analizăm mai precis utilizarea JSKids. De exemplu, serviciile noastre pot configura un cookie pentru a vă permite să navigați între pagini în mod eficient, pentru a vă stoca preferințele sau pentru a vă permite să accesați JSKids fără a fi nevoie să vă amintiți și apoi să introduceți o parolă de mai multe ori în timpul unei vizite pe website. În toate cazurile în care folosim cookie-uri, nu vom colecta date personale fără permisiunea dvs. Un cookie persistent rămâne pe hard disk pe o perioadă lungă de timp. Puteți elimina cookie-urile persistente urmând instrucțiunile furnizate în fișierul „ajutor” al browserului dvs. de internet.

2.4 Newsletter / Comunicari de marketing

Colectăm date cu caracter personal atunci când furnizați voluntar astfel de informații, cum ar fi atunci când completați „Formularul de inscriere”, vă abonați la newsletterul JSKids (folosind adresa de email).

Adresa IP, data și ora asociate cu fiecare campanie de deschidere și clic pentru o campanie de e-mail trimisă prin intermediul furnizorului nostru de servicii de e-mail (MailChimp) este stocată numai în contul nostru MailChimp.

În plus, dacă doriți să nu primiți comunicări de marketing viitoare sau doriți să vă ștergeți numele de pe listele noastre de e-mail, vă rugăm să ne contactați la adresa de email hello @ jskids . ro. Rețineți însă că, ca utilizator al Serviciului, nu puteți renunța la unele comunicări administrative.

3. PROCESAREA DATELOR PERSONALE BAZATE PE INTERESUL NOSTRU LEGITIMAT

Când procesăm pe baza legală a interesului legitim, aplicăm următoarele teste pentru a stabili dacă este adecvat:

Scopul testului - există un interes legitim în spatele procesării?

Testul de necesitate - este necesară prelucrarea în acest scop?

Test de echilibrare - interesul legitim este anulat sau nu de interesele, drepturile sau libertățile individuale?

Pentru mai multe informații despre modul în care prelucrăm datele personale pe baza legală a interesului legitim, vă rugăm să ne contactați la adresa de hello @ jskids . ro.

4. ÎNCALCAREA DATELOR PERSONALE

Puteți refuza să furnizați anumite date cu caracter personal (indicate mai sus), dar, într-un astfel de caz, este posibil să nu puteți beneficia de anumite servicii și funcții, inclusiv, dar fără a se limita la crearea unui cont sau contactarea dvs. pentru a vă rezolva problemă și pentru a oferi sprijin.

5. PROCESAREA AUTOMATA A DATELOR PERSONALE

Datele dvs. personale nu vor fi prelucrate pentru luarea deciziilor bazate exclusiv pe prelucrarea automată care ar avea ca efect juridice asupra dvs. sau care v-ar putea afecta în mod semnificativ.

6. PARTAJAREA DATELOR CU “THIRD-PARTIES”

Este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu anumite “third-parties” selectate de noi pentru a ajuta la susținerea operațiunilor noastre. Acestea includ, de exemplu, servicii care ne ajută să procesăm plățile, să analizăm traficul web, să trimitem e-mailuri și să urmărim solicitările de asistență pentru clienți. În plus, putem partaja informații personale limitate către terți care ne ajută să comercializăm sau să facem publicitate JSKids. Aceste “third-parties” pot avea acces la informațiile dvs. numai în scopul îndeplinirii acestor sarcini în numele nostru și, în mod contractual, le cerem să vă protejeze informațiile în concordanță cu această Politică de confidențialitate.

Rețineți că modul în care serviciile “third-parties” utilizează, stochează și dezvăluie informațiile dvs. este reglementat exclusiv de politicile acestor părți, iar JSKids nu va avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru practicile de confidențialitate sau alte acțiuni ale oricărui Serviciu terț. care poate fi activat în cadrul Serviciului.

7. PERIOADA DE RETENTIE

Perioada de păstrare a datelor dvs. personale depinde de prelucrarea datelor cu caracter personal respective. De regulă, vom păstra Datele dvs. personale astfel:

Procesare / Activitate

Perioada de retentie

Contactându-ne

1 an

Mesaje de Marketing

Atâta timp cât nu vă revocați consimțământul

Navigare date

1 an

În anumite circumstanțe, putem păstra Datele dvs. personale pentru perioade mai lungi de timp, de exemplu, dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu cerințele legale, de reglementare, fiscale sau contabile.

De asemenea, putem păstra Datele dvs. personale pentru perioade mai lungi de timp, astfel încât să avem înregistrări exacte ale relațiilor dvs. cu noi în caz de reclamații sau contestații sau dacă credem în mod rezonabil că există o perspectivă de litigiu referitoare la Datele dvs. personale sau la tranzacțiile dvs.

8. SECURITATE

Securitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi. Prin urmare, Datele dvs. personale vor fi procesate prin aplicarea unor măsuri tehnice și organizatorice rezonabile pentru protejarea datelor cu caracter personal, precum limitarea accesului la Datele cu caracter personal, criptarea sau anonimizarea datelor cu caracter personal, stocarea în medii sigure. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, nu putem garanta întotdeauna eficacitatea măsurilor de securitate implementate și, prin urmare, nu putem garanta securitatea datelor cu caracter personal în orice moment.

9. COPII

Colectăm, în cunoștință de cauză, informații personale de la copii sub vârsta de 13 ani, precum nume, prenume si informatii pentru a afla nivelul fiecarui copil pentru cursurile online de programare web. Dacă credeți că am colectat în mod greșit aceste informații, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema.

10. DREPTURILE DVS. ÎN CONEXIUNE CU PROCESAREA DATELOR PERSONALE

10.1 Drepturile dvs.

Aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale:

Dreptul de acces: aveți dreptul de a obține de la noi confirmarea că Datele dvs. personale sunt prelucrate de noi, precum și informații despre procesarea specifică, cum ar fi: scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor personale, perioada pentru care sunt stocate datele cu caracter personal, dacă transferăm datele cu caracter personal în străinătate și cum protejăm, drepturile dvs., dreptul de a depune o reclamație în fața autorității de supraveghere, sursa de date cu caracter personal.

Dreptul la rectificare: aveți posibilitatea de a solicita rectificarea datelor dvs. cu caracter personal, cu condiția ca cerințele legale aplicabile să fie îndeplinite. În caz de erori, după notificare, vom corecta imediat Datele dvs. personale.

Dreptul la ștergere: În anumite cazuri, aveți posibilitatea de a solicita ștergerea Datelor cu caracter personal, și anume atunci când: (i) Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau altfel prelucrate; (ii) retragi consimțământul pe care se bazează prelucrarea și în cazul în care nu există niciun alt motiv legal pentru prelucrare; (iii) vă exercitați dreptul de a vă opune procesării; (iv) Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal. Nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. atunci când prelucrarea este necesară (printre altele) pentru respectarea unei obligații legale sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale. Există și alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm această solicitare pentru ștergerea datelor cu caracter personal.

Restricția prelucrării: Ne puteți solicita să restricționăm prelucrarea datelor dvs. personale în următoarele circumstanțe: (i) contestați exactitatea datelor cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm acuratețea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii Datelor cu caracter personal și solicitați în schimb restricționarea utilizării acestora; (iii) nu mai avem nevoie de Datele cu caracter personal în scopul prelucrării, ci le solicitați pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale; (iv) v-ați opus prelucrării, în așteptarea verificării dacă motivele noastre legitime o înlocuiesc. Cu toate acestea, putem continua să prelucrăm Datele dvs. personale (i) atunci când sunteți de acord; (ii) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor cereri legale sau (iii) pentru protecția drepturilor altei persoane fizice sau juridice.

Dreptul la portabilitatea datelor: în măsura în care Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului dumneavoastră sau a executării acordului, iar prelucrarea se realizează prin mijloace automatizate, aveți dreptul de a vă furniza datele dvs. cu caracter personal într-un format structurat, care este utilizat în prezent și poate fi citit automat și aveți dreptul să ne solicitați să transferam aceste date personale către un alt operator. Acest drept nu afectează în mod negativ drepturile și libertățile altora.

Dreptul la opoziție: în anumite situații, cum ar fi atunci când prelucrăm datele dvs. personale pe baza unui interes legitim, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale de către noi.

Revocarea consimțământului: În măsura în care ați consimțit la prelucrarea datelor dvs. personale, puteți revoca în orice moment consimțământul dvs., fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a nu fi supus vreunei decizii individuale automate: aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod semnificativ. Un astfel de drept nu poate fi exercitat atunci când decizia: (i) este necesară pentru încheierea unui contract sau pentru executarea unui contract între dvs. și noi; (ii) este autorizat prin lege care stabilește măsuri adecvate pentru a vă proteja drepturile, libertățile și interesele legitime; sau (iii) se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: Aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”) în legătură cu orice încălcare a drepturilor dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Datele de contact ale ANSPDCP sunt: Bulevardul Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Cod Postal 010336, București, România; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

10.2 Cum îti poti exercita drepturile

Pentru a afla mai multe despre modul în care puteți exercita drepturile menționate, vă rugăm să ne contactați la adresa de hello @ jskids . ro.

Verificarea identității: Avem grijă maximă de confidențialitatea tuturor datelor cu caracter personal și ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea dacă faceți o solicitare în legătură cu datele dvs. personale.

Taxe: De regulă, vă puteți exercita drepturile gratuit. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă rezonabilă dacă cererile dvs. sunt vădit nefondate sau excesive, în special, din cauza caracterului lor repetitiv.

Timp de răspuns: Facem toate eforturile pentru a răspunde cererii dvs. în termen de o lună de la primirea cererii. Această perioadă poate fi prelungită cu încă două luni, când este necesar, ținând cont de complexitatea și numărul de solicitări, caz în care vă vom informa despre orice prelungire și motivele întârzierii.

11. MODIFICARI ÎN POLITICA NOASTRA

Serviciile și afacerile noastre se pot schimba din când în când. Drept urmare, uneori poate fi necesar ca JSKids să facă modificări la această Politică de confidențialitate. JSKids își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de confidențialitate în orice moment și din când în când, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să consultați periodic această politică și mai ales înainte de a furniza date personale. Această Politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la data indicată mai sus. Utilizarea dvs. continuă a Serviciilor după orice modificări sau revizuiri la această Politică de confidențialitate va indica acordul dvs. cu termenii acestei Politici de confidențialitate revizuite.

12. CONTACT

Incurajăm să ne trimiteți părerile dvs. despre site-ul nostru și politica noastră de confidențialitate. Pentru orice întrebări și solicitări cu privire la această Politică de confidențialitate, ne puteți contacta la adresa de hello @ jskids . ro.