Cod de Conduita

Bine a╚Ťi venit la JSKids! ­čĄč

To╚Ťi cei care se al─âtur─â cursurilor online de programare JSKids ar trebui s─â se simt─â bineveni╚Ťi ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â. Acesta este motivul pentru care am dori s─â citi╚Ťi codul nostru de conduit─â, astfel ├«nc├ót s─â ╚Öti╚Ťi ce asteptari avem de la to╚Ťi participan╚Ťii no╚Ötri.

To╚Ťi participan╚Ťii si trainerii la cursurile noastre trebuie s─â fie de acord cu urm─âtorul cod de conduit─â. Comunitatea JSKids va aplica acest cod pe tot parcursul cursurilor.

Echipa JSKids se angajeaz─â s─â ofere o atmosfera sigur─â ╚Öi prietenoas─â pentru toate cursurile noastre, respect├ónd fiecare persoan─â. Ne a╚Ötept─âm s─â-i trat─âm pe to╚Ťi cu respect ╚Öi h─âr╚Ťuirea sau intimidarea sub orice form─â nu au loc la cursurile noastre. Nu toler─âm h─âr╚Ťuirea participan╚Ťilor la vreo form─â ╚Öi a╚Ötept─âm ca to╚Ťi participan╚Ťii si trainerii s─â se comporte ├«ntr-un mod adecvat.

De la participan╚Ťii c─ârora li se solicit─â s─â opreasc─â orice comportament inadecvat, avem a╚Öteptarea de a face acest lucru imediat sau exista posibilitatea de a fi exclus de la cursurile online, f─âr─â restituirea platii. Ne rezerv─âm dreptul de a refuza participan╚Ťii care ├«ncalc─â acest cod de conduit─â de a participa la cursurile noastre viitoare.

V─â rug─âm sa ne aduce╚Ťi la cuno╚Ötin╚Ť─â orice ├«ngrijorare sau lips─â a codului de conduit─â observat─â, ├«n aten╚Ťia echipei de organizare, sau prin contac la hello @ jskids . ro.